Uw Zorgbemiddelaar voor zorginstellingen

Sinds 2018 zetten we zorgprofessionals in bij zorginstellingen verspreid door Nederland. Je kunt onze organisatie als de schakel zien tussen zorginstelling en zorgverleners, waarbij we dankzij maatwerk de volledige personeelsvraag uit handen kunnen nemen. 

Het landelijke uitzend- en bemiddelingsbureau in de zorg

Een professionele, toekomstbestendige en liefdevolle zorg: daar komt meer bij kijken dan het snel opvullen van personeelstekorten. Uw Zorgbemiddelaar is hét landelijke uitzend- en bemiddelingsbureau in de zorg. Van zorg assistent tot medisch specialist: we zetten flexibele medewerkers op breed niveau in. Benieuwd wat we voor jou en je zorginstelling kunnen betekenen?  

Je zorgaanvraag van A tot Z geregeld

Het uit handen geven van de werving en selectie van je personeel vergt vertrouwen. Aangezien een groot deel van ons team werkzaam is geweest in de zorg, kunnen we dankzij een scherp oog aan jouw wensen en behoeften voldoen. Hoe dat in zijn werk gaat? We geven je een kijkje achter de schermen:

1. Aanvraag

Na ontvangst van je aanvraag concretiseren we deze door aanvullende informatie op te vragen. Zo kunnen we het maatwerk bieden waar we om bekend staan. 

2. Werving

Een toegewezen accountteam stelt criteria voor sollicitanten op en bepaalt een wervingsstrategie die we samen met je bespreken. 

3. Screening

Sollicitanten worden gescreend aan de hand van hun cv, referenties, VOG en bekwaamheidsverklaringen. 

4. Gesprek

Met geschikte zorgprofessionals plannen we een gesprek in. Deze wordt eventueel op een door ons verzorgde pop-up locatie gehouden bij jou in de regio.

5. Toetsing

Bij een positieve uitkomst na het gesprek, toetsen we passende sollicitanten op competenties en bevoegdheden. Eventueel volgen ze een interne opleiding om nog beter aan de functie-eisen te voldoen. 

6. Onboarding

We stellen geschikte kandidaten per mail aan je voor. Pas na jouw akkoord, starten we met de onboarding.

7. Evaluatie

We blijven betrokken: je krijgt toegang tot ons gebruiksvriendelijke portaal waar je onder andere feedback kunt inzien en nieuwe aanvragen kunt plaatsen. 

Onze kwaliteitswaarborging

We geloven dat we met onze dienstverlening direct invloed hebben op de kwaliteit binnen de zorg en nemen deze verantwoordelijkheid serieus. Voordat zorgmedewerkers in aanmerking komen op een plaatsing, ondergaan ze een kritische procedure.

Controle Dossiers

De dossiers van onze medewerkers worden zorgvuldig gecontroleerd. Denk hierbij aan de aanwezigheid van een geldig identificatiebewijs, inschrijving bij de KvK, diploma’s, VOG, aansprakelijkheidsverzekeringen en aansluiting bij de klachten- en geschillencommissie.

Certificaten

De bekwaamheid van onze zorgverleners wordt geverifieerd en getoetst. Daarnaast stellen we ze in de gelegenheid om aanvullende trainingen en e-learning te ondergaan.

Medische Expertise

De selectie en keuring van zorgverleners gebeurt onder scherp toeziend oog van medische experts betrokken binnen onze organisatie.

Jouw accountteam

Ons kernteam in Utrecht bestaat uit een groep toegewijde medewerkers waarvan de meerderheid zelf ervaring binnen de zorg heeft. We stellen voor elke samenwerking een professioneel en ervaren accountteam op, die je personeelsvraag volledig uit handen neemt.

Onze recruiters zorgen ervoor dat de meest geschikte kandidaat de vacature vervult. 

De accountmanagers brengen je wensen in kaart en vertalen deze naar een passend aanbod.

Onze intercedenten slaan de brug tussen jouw instelling en onze organisatie en voorzien je van een vertrouwd aanspreekpunt.

Planners zorgen ervoor dat zorgpersoneel goed voorbereid en op tijd aanwezig is.

Achter de schermen zorgen onze officemanagers voor heldere administratie en facturatie.  

Zij gingen je voor

Jouw zorgaanvraag,

onze expertise 

Meer informatie ontvangen? Vul vrijblijvend je e-mailadres in en we sturen je onze offerte toe. Of neem contact met ons op: onze intercedenten staan je graag te woord.