030 208 18 23 | 06 14864105 info@uwzorgbemiddelaar.nl

Een onbezorgde bezetting van personeel voor iedereen is onze missie

Wij streven bij al onze opdrachtgevers naar continuïteit, welbevinden van personeel en het welzijn van onze doelgroepen. Omdat binnen Uw Zorgbemiddelaar een groot aantal zorgprofessionals samenwerken aan kwaliteit zijn wij in staat meer hoogwaardige zorg te leveren aan onze opdrachtgevers.

Wat kan Uw Zorgbemiddelaar voor u betekenen?

Bij ons kunt u zich aanmelden op verschillende manieren:

Detacheren: een vast dienstverband met zekerheid op een vast salaris.
■ Dienstverband: Een flexovereenkomst met vrijheid en zekerheid wanneer het u uitkomt.
ZZP: aan de slag voor Uw Zorgbemiddelaar waarbij u volledig zelfstandig blijft en waarbij voor jou op zoek zijn naar opdrachtgevers

Ons personeel

Wij zijn een netwerk van zorgprofessionals die zich richten op de persoonlijke kwaliteiten van ons team. Wij vinden voldoening ervaren in je werk van groot belang. Daarom coachen wij maximaal op wat goed gaat en minimaal op wat misgaat. Tevens hebben onze zorgprofessionals een eigen verhaal en inspireren en verdiepen zij zich continu in hun vakgebied en tonen continu betrokkenheid. Dit allemaal maakt hen dan ook stuk-voor-stuk TOP-zorgprofessionals!

Onze ambassadeurs

“Het team van UZB heeft het hart op de juiste plaats voor hun medewerkers en de zorginstellingen voor wie zij als bemiddelaar fungeren.”

Mijn naam is Marcel Le Blanc en ik ben docent Weerbaarheid op het Zorg en Welzijn College van het ROC Midden Nederland.
Voordat ik aan de Hoge School Utrecht afstudeerde als Docent Weerbaarheid, heb ik de opleiding tot Sociaal Pedagogische Hulpverlener genoten. Als sociaalpedagogische hulpverlener heb ik met uiteenlopende doelgroepen gewerkt binnen de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg.

Ik heb ruimschoots 20 jaar werkervaring opgedaan binnen de zorgverlening. Binnen deze sector heb ik verschillende functies gehad van groepsbegeleider tot aan calamiteitenmanager en trainer. En dat is nou juist het leuke van dit beroep, want je komt voortdurend in aanraking met bijzondere doelgroepen en verschillende werkzaamheden.

Hier komt een bepaalde visie bij kijken waarbij ik vind dat Uw Zorgbemiddelaar hier het juiste platform voor heeft. Onder andere omdat het team binnen Uw Zorgbemiddelaar het hart op de juiste plaats heeft voor hun medewerkers en de zorginstellingen voor wie zij als bemiddelaar fungeren.

Met trots noem ik mezelf dan ook een ambassadeur van Uw Zorgbemiddelaar.

Marcel Le Blanc

Ambassadeur

“UZB zorgt met hun transparante communicatie voor een uiterst aangename en laagdrempelige werksfeer.”

Mijn naam is Jan Willem van Wijnbergen, ik ben in januari 2019 afgestudeerd als arts aan de Universiteit Utrecht en werk nu als onderzoeker op de afdeling van Tumor Biologie in het Massachusetts General Hospital, onderdeel van Harvard Medical School in Boston. Ik ken het team van uw zorgbemiddelaar nu al enkele jaren en hun drive en tomeloze energie blijven mij verbazen.

Wij hebben zowel in het ziekenhuis als in het bedrijfsleven intensief samen gewerkt en daar viel mij op dat zij met hun transparante communicatie zorgen voor een uiterst aangename en laagdrempelige werksfeer. Het feit dat zij nu weer zo een goed initiatief van de grond weten te krijgen spreekt des te meer voor hun visie en hun doortastendheid.

Het is dan ook daarom dat ik met plezier opnieuw met hen samen zal werken, nu in de rol van ambassadeur voor ‘Uw Zorgbemiddelaar’.

Jan Willem van Wijnbergen

Ambassadeur

Sponsoring

Rugbyclub USRS