Over Ons

Wij zijn Uw Zorgbemiddelaar, hét landelijke uitzend- en bemiddelingsbureau in de zorg. Ons toegewijde team is sinds 2018 de schakel tussen zorgmedewerkers en zorginstellingen. Mede dankzij een centrale locatie in Utrecht, koppelen we op landelijk niveau werkplekken aan zorgprofessionals. Korte lijnen houden onze dienstverlening zo flexibel en aangenaam mogelijk.  

Uw Zorgbemiddelaar in cijfers

0
Onze fulfillment ratio is gemiddeld 95%
0
Een flexpool van in totaal 650 actieve zorgverleners
0
Gemiddeld sturen we binnen 7 dagen een eerste voorstel
0
We matchen 130 zorgverleners aan opdrachten per jaar
0
Elk van onze zorgverleners doorloopt gemiddeld 3 e-learnings

Waarom Uw Zorgbemiddelaar?

Recruitmentspecialisten binnen de sectoren jeugdzorg, VVT, GGZ, gehandicaptenzorg en huisartsenzorg. 

 

We bieden de mogelijkheid tot pop-up locaties om de sollicitatieprocedure voor zowel zorginstellingen als zorgmedewerkers te versoepelen.  

Onze eigen Academy biedt medewerkers binnen onze flexpool e-learnings en trainingen om functies nog beter te vervullen. Neem zelf een kijkje op www.uzbacademy.nl

We richten ons op het laag houden van de Personeel-Niet-In-Loondienst kosten en streven naar duurzame en langdurige samenwerkingen. 

Missie

Bij Uw Zorgbemiddelaar streven we ernaar om zorginstellingen te voorzien van gekwalificeerde en empathische zorgprofessionals. Ons doel is eenvoudig, maar diepgaand: de zorgkwaliteit en continuïteit voor cliënten verbeteren. Wij zijn opgericht met de gedachte om de kwaliteit van gezondheidszorg te transformeren, waarbij we trots zijn op onze uitmuntende service, onze onbetwistbare betrouwbaarheid, en ons talent om duurzame samenwerkingen op te bouwen. Wij hebben als doel om kwalitatieve zorgverleners te bieden tegen betaalbare prijzen, met een specifieke focus op het verminderen van PNIL-kosten.

Visie

Wij zien een toekomst voor de gezondheidszorg waarin elk cliënt de beste zorg ontvangt van toegewijde en deskundige professionals. Dankzij onze uitgebreide ervaring en samenwerking met toonaangevende zorginstellingen, zoals Odion, Reinaerde en Hartekampgroep, kunnen wij snel en effectief inspelen op personeelstekorten en zo de druk op vaste medewerkers verminderen.

We gaan verder dan het basisniveau. Voor specifieke zorgbehoeften zoals LVB, autisme en NAH zorgen wij ervoor dat onze zorgverleners grondig worden getoetst en getraind in gebieden zoals de Wet Zorg en Dwang, medicatie toediening, BHV, herkenning van huiselijk geweld, informatieverstrekking en privacy, tilliften, agressie-regulatie en de-escalerend werken. Voor meer gespecialiseerde zorggebieden zoals MEVB/EMB/NAH waarborgen wij dat onze zorgprofessionals uitvoerig zijn opgeleid in competenties zoals ADL-zorg, diabetes, epilepsie, medicatie toediening, katheterzorg, stomazorg en het bedienen van tilliften. Dit alles om te verzekeren dat ze als een volwaardige kracht op de werkvloer staan.

In alles wat we doen, blijft onze drijfveer hetzelfde: het vergroten van onze impact in de gezondheidszorg en bijdragen aan een omgeving waar cliënten de beste zorg ervaren.

Onze ambassadeurs

“Het team van UZB heeft het hart op de juiste plaats voor hun medewerkers en de zorginstellingen voor wie zij als bemiddelaar fungeren.”

Mijn naam is Marcel Le Blanc en ik ben docent Weerbaarheid op het Zorg en Welzijn College van het ROC Midden Nederland.

Voordat ik aan de Hogeschool Utrecht afstudeerde als Docent Weerbaarheid, heb ik de opleiding tot Sociaal Pedagogische Hulpverlener genoten. Als sociaalpedagogische hulpverlener heb ik met uiteenlopende doelgroepen gewerkt binnen de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg.

Ik heb ruimschoots 20 jaar werkervaring opgedaan binnen de zorgverlening. Binnen deze sector heb ik verschillende functies gehad van groepsbegeleider tot aan calamiteitenmanager en trainer. En dat is nou juist het leuke van dit beroep, want je komt voortdurend in aanraking met bijzondere doelgroepen en verschillende werkzaamheden.

Hier komt een bepaalde visie bij kijken waarbij ik vind dat Uw Zorgbemiddelaar hier het juiste platform voor heeft. Onder andere omdat het team binnen Uw Zorgbemiddelaar het hart op de juiste plaats heeft voor hun medewerkers en de zorginstellingen voor wie zij als bemiddelaar fungeren.

Met trots noem ik mezelf dan ook een ambassadeur van Uw Zorgbemiddelaar.
Marcel Le Blanc
Ambassadeur
“UZB zorgt met hun transparante communicatie voor een uiterst aangename en laagdrempelige werksfeer.”

Mijn naam is Jan Willem van Wijnbergen, ik ben in januari 2019 afgestudeerd als arts aan de Universiteit Utrecht en werk nu als onderzoeker op de afdeling van Tumor Biologie in het Massachusetts General Hospital, onderdeel van Harvard Medical School in Boston. Ik ken het team van Uw zorgbemiddelaar nu al enkele jaren en hun drive en tomeloze energie blijven mij verbazen.

Wij hebben zowel in het ziekenhuis als in het bedrijfsleven intensief samengewerkt en daar viel mij op dat zij met hun transparante communicatie zorgen voor een uiterst aangename en laagdrempelige werksfeer. Het feit dat zij nu weer zo een goed initiatief van de grond weten te krijgen spreekt des te meer voor hun visie en hun doortastendheid.

Het is dan ook daarom dat ik met plezier opnieuw met hen samen zal werken, nu in de rol van ambassadeur voor ‘Uw Zorgbemiddelaar’.

Jan Willem van Wijnbergen
Ambassadeur

Sponsoring Rugbyclub USRS