Werken bij

Uw Zorgbemiddelaar 

Welkom op de ‘Werken bij’ pagina van Uw Zorgbemiddelaar, dé plek waar talent en passie samenkomen in de dynamische wereld van zorgbemiddeling. Sinds onze oprichting in 2018 hebben we een missie: het verschil maken in de zorgsector door de juiste talenten op de juiste plekken te plaatsen.

Onze Geschiedenis

Toen we in 2018 de deuren van Uw Zorgbemiddelaar openden, hadden we één duidelijk doel voor ogen: de zorgsector voorzien van topkwaliteit talent, dat niet alleen uitblinkt in professionaliteit, maar ook in passie. In een paar jaar tijd zijn we gegroeid, maar onze toewijding aan dat doel blijft onveranderd.

Waarom Uw Zorgbemiddelaar?

Werken bij Uw Zorgbemiddelaar betekent dat je deel uitmaakt van een team dat streeft naar excellentie, waarbij iedere medewerker uniek is, maar één ding gemeenschappelijk heeft: een hart voor de zorg. Of je nu een achtergrond hebt in planning, recruitment, sales, legal, compliance of finance, wij geloven dat iedereen een rol kan spelen in de transformatie van de zorgsector.

Jouw Toekomst bij Ons

Bij Uw Zorgbemiddelaar zijn we continu op zoek naar het volgende grote talent dat ons team komt versterken. We bieden niet alleen een baan, maar een carrière vol mogelijkheden, groei en ontwikkeling. Ons diverse aanbod van vacatures weerspiegelt onze groeiende behoeften, maar we staan ook open voor die unieke talenten die buiten de lijntjes durven te kleuren. Daarom moedigen we open sollicitaties aan: wie weet, misschien creëren we wel een nieuwe positie speciaal voor jou!

Hoe te solliciteren?

Ben je klaar om je talent naar een hoger niveau te tillen en een impact te maken in de zorgsector? Bekijk dan onze actuele vacatures voor een rol die bij jou past. Vind je niet direct wat je zoekt? Aarzel dan niet en plaats een open sollicitatie via ons ‘werken-bij-formulier’. We kijken er naar uit om van je te horen!